İftar Programına; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, AK Parti 27.Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İskendderoğlu, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu,  İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Jandarma Eğitim Merkez Komutanı J. Albay Ufuk Yetiş, Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, il müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum ve kuruş temsilcileri, Kale Grubu çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

 

Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay’ın ev sahipliğinde Çan ilçesi Kale Seramik Fabrikasında düzenlenen geleneksel iftar programında Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından akşam ezanının okunmasıyla oruçlar açıldı.  

 

Geleneksel iftar programında; Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından bir konuşma gerçekleştirildi.    

 

İftar programı sonunda Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur rahmetle yad eden Vali İlhami Aktaş, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere ve Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay’a teşekkür etti.

Kaynak: Valilik