Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanlığı, Çanakkale Ziraat Odası Başkanlığı ve Ziraat Mühendisleri Odası Çanakkale Şubesi Başkanlığı arasındaki iş birliği protokolü kapsamında kadın çiftçileri bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali İlhami Aktaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı Ufuk Ünver, Ziraat Mühendisleri Odası Çanakkale Şubesi Başkanı Onur Sinan Türkmen, Orta Anadolu Süs Bitkileri Ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Soydal ve Ahmet Dumancı, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halil İbrahim Büyükgaga ve Kadın çiftçiler katıldı.

 

Toplantıda, Çanakkale’de Süs bitkilerinin üretim potansiyelinin belirlenmesi ve yapılacak çalışmalar hakkında Kadın çiftçilerimiz bilgilendirildi.

 

Kadın çiftçilerimiz için gerekli desteklerin verileceğini belirten Vali İlhami Aktaş, bilgilendirme toplantısının düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Toplantı görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

Haber Merkezi