Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Temiz, Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ile Meclis Üyeleri; Ali Karaman, Birol Ürken, Bülent Şancı, Bülent Erdoğan, Erol Özcan, Ersin Vural,  Fatma Erhan, Hakan Kayalı, İlkay Erdoğan, Kaya Üzen, Mehmet Uz, Mert Öztürk, Recep Yılmaz, Saniye Elmas, Selçuk Aslan, Yasin Başaran ve Genel Sekreter Sema Sandal’ın katıldığı seminerin ilk gününde TOBB’nin kurumsal yapısı, protokol ve temsil kuralları, Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Dönüşüm konularında konuşmacılar tarafından sunumlar yapıldı.

Sunumların ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Meclis Üyelerine hitaben yaptığı konuşmada görevlerine bu dönem yeni seçilenlere tavsiyelerde bulunarak demokrasinin en çok işlediği kurumun TOBB olduğunu, meclis üyelerinin atamayla değil seçimle göreve geldiğini vurguladı. TOBB organ üyelerinin insanlara fayda sağlayacak bir yerde olduklarını belirten Hisarcıklıoğlu, farklılıkların da zenginliğimiz olduğunu, kurumlarda kimsenin ötekileştirilmemesi gerektiğini söyledi.

Seminer ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu : “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak 25 kişi katılım gösterdiğimiz Seminer çok faydalı oldu. Camiamızın büyüklüğünü ve gücünü bir kez daha hissederken Birliğimizin kurumsal yapısı ve Dünyadaki yeri hakkında ve ekonomik güncel gelişmelere dair uzmanlardan bilgi aldık. Ayrıca TBMM eski Başkanı Sayın Cemil Çiçek’in sunumunu dinledik. Odamız adına Birlik Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve tüm ekibine bu faydalı semineri düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber Merkezi