Kızılay Biga Şubesi'nde 19 yıl görev yapan Kemal Soylu, emekliye ayrılacağından ve yönetim kurulunda yer alan Samet Tunçer, iş yoğunluğu sebebiyle görevi yedek yönetim kurulu üyesi Abdullah Yaşar Türkücü'ye devretmesi nedeni ile program düzenlendi.

Biga’da yürtütülen yardım çalışmalarının yanı sıra Kan bağışı, yoksullara destek gibi bir çok konuda vatandaşa hizmet sağlayan Biga Kızılay’da görev değişikliği ve emekliye ayrılan personel için program düzenlendi. 31 Ocak’ta emekli olacak  Kemal Soylu ve ve yönetim kurulunda yer alan Samet Tunçer, iş yoğunluğu sebebiyle görevi yedek yönetim kurulu üyesi Abdullah Yaşar Türkücü'ye devretmesi nedeni ile düzenlenen programa Biga Kızılay Şube Başkanı Erdoğan Başer ve mesai arkadaşları katıldı.

 Programda Biga Kızılay'ında 2019-2024 aralığında yönetim kurulunda yer alan Samet Tunçer, iş yoğunluğu sebebiyle görevini bırakmak zorunda kaldı. Tunçer’in yerine yedek yönetim kurulu üyesi Abdullah Yaşar Türkücü getirildi. Biga Kızılay Şube Başkanı Erdoğan Başer ve Emekliye ayrılan  Kemal Soylu’ya  plaket verdi.

 

 Haber Merkezi