Altın Yıllar Yaşam Merkezinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeni ile düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay ve merkez katılımcıları ile eğitmenler katıldı. Etkinlik, Mutluay ve merkez katılımcılarının 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü pastasını kesmesi ile başlarken, ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın kutlama mesajının okunması ile devam etti.
 
Etkinlikte söz alan Başkan Vekili Mutluay ise konuşmasına merkez katılımcılarının Yaşlılar Gününü kutlayarak başladı. Kendini genç hisseden kentliler ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Mutluay; “Gençlik duygusunu taşıyan bu kadar insanı bir arada görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Büyük bir salgın döneminden geçtik ve bu nedenle merkezimizi bir süre kapalı tutmak zorunda kaldık. Ardından ülkemizi derinden sarsan 6 Şubat depremini yaşadık. Sonrasında ciğerlerimizi yakan yangınlar geldi. Artık bütün bu acılar son bulsun diyoruz. Bundan sonra gülerek, eğlenerek birlikte mutluluğa ortak olmak istiyoruz” dedi .
 
“Sizlere Hizmet Sunmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”
 
Kıdemli kentliler ile bir arada olmaktan yaşadığı mutluluğu yineleyen Mutluay; “Önemli olan yaşınızın ne olduğu değil. Yaşadığınız her an, aldığınız her nefeste, bu toprakların kültürüne ve sanatına dair bir şeyler yapabiliyor, kendi yaşam kalitenizi arttırabilecek işler yapabiliyorsanız, o zaman mutlu olursunuz. Yaşamı da doyasıya yaşamış olursunuz. Altın Yıllar Yaşam Merkezimiz de bu konuda 10 yıldır sizin hizmetinizde. Sizleri burada sanatla, kültürle ve kendi ilgi alanlarınız ile buluşturuyor. Bu anlamda Çanakkale Belediyesi olarak sizlere burada hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1 Ekim Dünya Yaşılar Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Vekili Mutluay'ın konuşmasının ardından etkinlik çeşitli ikramlar, müzik dinletisi ve danslar ile devam ederken, merkez katılımcısı kentliler bir arada keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.,
 
Haber Merkezi