Özel İdare toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun Hazır, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Şahin Şenoklar, Çanakkale Roman Kadınlar Sosyal Etkinlikler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kardelen Şenoklar ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
 
Roman vatandaşlarımıza yönelik strateji 1. aşama eylem planı toplantısında; eğitim, istihdam, barınma, sağlık ve sosyal hizmetler ile sosyal yardım konularında yapılan ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
 
Roman vatandaşlarımızın devletimizin bütün imkânlarından en iyi şekilde yararlanması için tüm kurumların çalıştığını belirten Vali İlhami Aktaş, “Roman vatandaşlarımızın, eğitim, istihdam, barınma, sağlık ve sosyal hizmetler gibi temel sorunlarını çözmek için devletimizin tüm imkânlarını ile çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Roman vatandaşlarımıza yönelik Strateji 1. Aşama Eylem Planı toplantısı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
 
Haber Merkezi