Seçimden sonra en hareketli parti kuşkusuz CHP. Genel merkezde yaşanan hareketlilik Çanakkale teşkilatında da yaşanıyor. Yerel seçimler yaklaşırken ortaya çıkan bu gelişmeler Çanakkale’de delege seçimleri ile başladı. Çekişmeli ve çok konuşulan Çanakkale delege seçimleri sona erdi. Bu konuda birçok merak edilen sorular oluştu. Bu soruların cevabını Başkan Gökhan cevap verdi.
Yerel seçimler de yaklaşırken CHP’nin Çanakkale Belediyesi adayı kim olacak. Şimdi herkes bu sorunun cevabını arıyor. Tüm gözler CHP’nin Çanakkale’deki en önemli siyasetçisi ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a çevrildi. 2002’den beri Çanakkale Belediyesi’ni yöneten Başkan Gökhan, önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar aday olup olmayacağı merak ediliyor. Gökhan bu konuyu da net bir şekilde açıklık getirdi. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybetmesinin ardından istifası CHP’lilerin bir bölümü tarafından isteniyor. Bu gündemdeki yerini korurken bazı CHP’liler ise görevde kalmasını istiyor. Gökhan, Kılıçdaroğlu’nun gidip-gitmemesi konusunda samimi açıklamalarda bulundu. Partide devam eden değişim isteğinin kendisi için ne ifade ettiğini de Gökhan açıkladı.
Bir süre önce yeni atanan CHP İl Başkanını yanına alan Başkan Gökhan, genel merkezde Kemal Kılıçdaroğlu ile tanıştırdı. Burada samimi pozlar medyaya yansıdı. Bu samimi pozlarda da çok konuşulurken, asıl merak edilen konuşmanın konusunun ne olduğunu da Başkan Gökhan ilk kez açıkladı. Gazeteci Hasan Sami Er’in yaptığı bu röportaj, çok konuşulacak. Bu önemli açıklamalar bugün saat 13.00’da Boğaz Medya’da yayına verilecek.

Arzu Baladur