Başkan Gökhan ilk olarak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal'ı makamında ağırladı. Heyetin ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, konuklarıyla güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleştirdi. Başkan Gökhan, ziyaret kapsamında ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal'a Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezini de gezdirerek, binaya ilişkin bilgiler paylaştı.
 
Başkan Gökhan aynı gün gazeteci, yazar ve belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk'ü de makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Özgentürk'ü Çanakkale'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Özgentürk ile kısa bir kordon gezisi de yapan Başkan Gökhan, Yalı Hanı'nda gerçekleşen çay sohbetinin ardından konuğunu uğurladı. 
 
Başkan Gökhan'ın bir sonraki konukları Uluslararası SKAL Çanakkale Troy Kulübü Yönetim Kurulu oldu. Kulüp Başkanı Aşkın Değirmenci ve heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, konuklarından kulüp faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı. Ziyaret, güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetle son buldu.
 
Başkan Gökhan son olarak Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği Başkanı Mehmet Erdoğan, Avrasya Terminal İşletmeleri Genel Müdürü Burak Güneş ile Ceo Fatih Öztürk'ü makamında ağırladı. Güncel konulara ilişkin sohbetin gerçekleştiği ziyarette heyet, Başkan Gökhan'a seramik takdiminde de bulundu. 
 
Haber Merkezi