ÇTSO ev sahipliğinde gerçekleşen ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman’ın katıldığı toplantıda; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Çanakkale Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay, ÇOMÜ Biga İİBF Prof. Dr. Bünyamin Bacak, İl Milli Eğitim İl Müdürü Ferhat Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vekili Atakan Duru, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, ÇESOB’u temsilen Vildan Özkan, KADEM İl Temsilcisi Özlem Çalışkan Atıcı, TÜRK-İŞ temsilcisi Muhammed Kavlak ve Çanakkale TSO Genel Sekreteri Sema Sandal ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.
Toplantıda; 2023 yılı Ocak – Haziran aylarında gerçekleştirilen İŞKUR faaliyetleri, engelli bireylerin istihdamı ve meslek eğitimi, engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenler tahsil edilen idari para cezalarını kullanmaya yetkili komisyona gönderilecek engelli projeleri konuları görüşüldü.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Temmuz Toplantısı, konu başlıklarının ve detayların Kurul’a sunulmasının ardından, kurum kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ile son buldu.
 
Haber Merkezi