Yeni görevi İçişleri Bakan Yardımcılığına atanmasından bir süre sonra, Kurban Bayramı tatilinde memleketi Çanakkale’ye gelen Bülent Turan, ilk resmi ziyaretini Vali İlhami Aktaş’a gerçekleştirdikten sonra Çanakkale Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a konuk oldu.
Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay’ın da hazır bulunduğu ziyarette İçişleri Bakan Yardımcısı Turan’a, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Ak Parti Eski Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Tuna Yavaş eşlik etti.
Belediye ziyaretçi defterini imzalayan Turan, Başkan Gökhan’la bir süre sohbet etti. Daha sonra da Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezini gezerek bilgi aldı ve belediyeden ayrıldı.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Ayhan Gider ve beraberlerindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ediyor; İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Bülent Turan ve Ak Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Ayhan Gider'e yeni görevlerinde başarılar diliyorum” cümlelerini kurdu.

Tuba Demşrtaş