Başkan Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekip eşliğinde 12 Haziran 2023 Pazartesi günü gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında, İskele Meydanı'nda yapımı tüm hızı ile devam eden Tuvalet ve ATM alanı çalışmaları ile Dardonos Halk Plajı ve Dardanos sahilindeki düzenlemeleri yerinde inceledi.
 
Teknik inceleme gezisi kapsamında Başkan Gökhan'ın ilk durağı İskele Meydanı'nda yapımı devam eden Tuvalet ve ATM alanı oldu. GESTAŞ İskelesi önünde bulunan alana yapılan tuvalet ve ATM alanı çalışmalarını yerinde inceleyerek, burada yapılacak düzenlemeye ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, planlamalara ilişkin teknik ekip ile görüş alışverişinde bulundu.
 
Başkan Gökhan'ın teknik inceleme gezisindeki bir sonraki durağı ise Çanakkale Belediyesinin mücavir alanı içerisinde yer alan Dardanos oldu. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yeniden kentlilerin hizmetine açılan Dardanos Halk Plajı'ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan, öte yandan Dardanos sahilindeki yeni düzenleme çalışmalarındaki gelinen son duruma ilişkin de bilgi aldı.
 
Haber merkezi