Anafartalar Spor Salonu’nda düzenlenen final maçı; ÇTSO Meclis Üyeleri Ersin Vural ve Saniye Öfekler Elmas, Genel Sekreteri Sema Sandal, üyelerimiz, ÇTSO personelleri, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ile çok sayıda sporsever tarafından izlendi. Maçın 3’üncülük ve 4’üncülük müsabakası; ÇTSO & ROÇDAK takımları arasında, şampiyonluk müsabakası ise; İl Gençlik ve Spor ile İl Milli Eğitim takımları arasında oynandı.
İzleyenlerin coşkulu tezahüratlarıyla eşlik ettiği final maçları; ÇTSO'nun üçüncü, Gençlik ve Spor'un ikinci, İl Milli Eğitim'in şampiyonluğu ile sonuçlandı.
Takım oyuncuları, kurum yetkilileri ve personelleri tarafından, 2022 yılında elim bir kaza sonucu vefat eden ve Turnuvaya adını veren Cihan Turan anıldı. Müsabakaları izleyen Cihan Turan'ın ağabeyine de bir anı plaketi takdim edildi.
Turnuva hakkında bilgi veren ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal; “ÇTSO Cihan Turan Kurumlar Arası Karma Voleybol Turnuvası Odamız organizasyonunda düzenleniyor. Her sene artan bir ivmeyle katılım ve ilgi görüyoruz. Bu sene de çok güzel, heyecanlı ve bol çekişmeli bir sezon geçirdik. Sporun, dostluk ve centilmenlik göstergesi olduğunu kanıtlar nitelikte müsabakalar izledik. Takımlarımızın da katkısı ile birlikte kurumlar arası iletişimi ve işbirliğini geliştirmek, birlikte güzel vakit geçirmek temel prensibimiz. Turnuvamızı önümüzdeki sezonda da sürdürmeyi planlıyoruz. Katılım sağlayan tüm takımlarımızı tebrik ediyor, bu Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
“ÇTSO Cihan Turan Kurumlar Arası Karma Voleybol Turnuvası” kupa ve hediye takdimlerinin ardından fotoğraf çekimleri ile sona erdi.
 
Haber merkezi