Çan ilçesinde gazetecilik yapan Levent Dikmen’in 17 yaşındaki oğlu Behlül Dikmen, önceki akşam arkadaşı Özlem T. ile birlikte, şehir içi minibüsüne arkadan çarpması sonucu geçirdiği motosiklet kazası sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

Özellikle Çan ve Bayramiç ilçelerinden gelen motor kazası haberlerine bir acı haber daha eklendi. Önceki akşam Çan ilçesinde TüvTürk önünde meydana geldi. Gazeteci Dikmen kaza haberini, sosyal medya hesabından, “Oğlum Behlül Dikmen bu akşamüstü TüvTürk önünde kaza yaptı. Kız arkadaşı ile birlikte durumları ağır lütfen dua edin İnşallah” ifadeleri ile duyurdu.
Gazeteci Dikmen’in oğlu Behlül Dikmen ve arkadaşı Özlem T. motosiklet ile seyir halinde iken şehir içi minibüsüne arkadan çarptı.  Kazada Dikmen ve arkadaşı Özlem T.  ağır yaralandı.  Yaralılar Çan Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ile Onsekiz Mart Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Özlem T. ÇOMÜ’de ameliyata alınırken, Dikmen devlet hastanesinde tedaviye alındı.  Gece boyu yapılan müdahaleler yetersiz kaldı, Dikmen yaşama tutunamadı. Genç çocuğun cenazesi dün öğle namazına müteakip Osman Efendi Mahallesindeki evlerinin önünden kaldırılarak, Çan Şehir Mezarlığına defnedildi.

BEHLÜL DİKMEN GEÇTİĞİMİZ SENE DE NİSAN AYINDA BİR TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ
Behlül Dikmen geçtiğimiz sene de Nisan ayında bir trafik kazası geçirmiş, babası Levent Dikmen kazanın haberini şu ifadeler ile yayınlamıştı:
Bu seferde Kendi Oğlumun Haberini yapayım. Bugün 17 sularında 17 HY 426  sevk idaresindeki  motorsiklet sürücüsü Behlül Turab Dikmen"e  17 hj 051 plakalı aracın arkadan çarpma sonucu meydana gelen kazada motorsiklet sürücüsünün sağ ayağında kırıklar meydana geldi. Geçmiş olsun Oğlum.”

Dilek Akşen