Annesini teşhis eden B.Ç. acısını haberimizin altına yaptığı “O benim annem”  ifadesi ile paylaşarak, bugüne kadar öldürülen ve failleri ya da kimlikleri tespit edilemeyen onlarca kadını bir kez daha hatırlattı.
Olay, 17 Ağustos tarihinde, gece yarısı meydana geldi. Burhanlı Köyü ile Cennet Koyu arasında bulunan kadın cesedi Jandarmayı harekete geçirdi. Vücudunun çeşitli yerlerinden ve başından şiddetli darbe almış halde bulunan kadının üzerinden kimlik çıkmadı.
İlk olarak trafik kazası ihtimali üzerinde durulurken, kadının üzerinden sadece 8 TL para ile inci kolye çıktı.  Kadının en son civardaki restoranlardan birinden 200 TL para istediği de iddialar arasında yer aldı. Kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Kimliği belirsiz kadının 1966 doğumlu Edibe Çakmak oğlu, vefatı haberler vasıtası ile öğrenen oğlu tarafından teşhis edildi. Annesini teşhis eden B.Ç. acısını haberimizin altına yaptığı “O benim annem”  ifadesi ile paylaşarak, bugüne kadar öldürülen ve failleri ya da kimlikleri tespit edilemeyen onlarca kadını bir kez daha hatırlattı. Ölümün cinayet mi yoksa kaza mı olduğu soruşturmanın tamamlanmasından sonra belli olacak.

Dilek Akşen