Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Sadık Göğüsgeren geçtiğimiz  yıl yine bugünlerde   bir paylaşım yaparak, Bayramiç’te “Yüzlerce eksozu açık motosiklet kasabada huzur bırakmıyor, sayısız kaza oluyor” diyerek isyanını dile getirmişti.
Kaza, geçtiğimiz hafta Bayramiç İlçesine bağlı Alakeçi köyünde meydana geldi. 17 yaşındaki Ömer Curaoğlu motorsikletle eşeğe çarparak yaralandı. Hızla hastaneye kaldırılan genç çocuk bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Sadık Göğüsgeren geçtiğimiz  yıl yine bugünlerde   bir paylaşım yaparak, Bayramiç’te “Yüzlerce eksozu açık motosiklet kasabada huzur bırakmıyor, sayısız kaza oluyor” diyerek , “Bütün Bayramiçli yurttaşlarımız gibi kafamızı dinlemek en doğal hakkımız sanırım. Fakat ne mümkün. Yüzlerce egzozu açık motosiklet kasabada huzur bırakmıyor. Düşüyor yaralanıyor ya da Allah korusun ölüyor gençlerimiz. Genç ölümlerin üzüntüsünü biz çekiyoruz. Allah aşkına bu kasabada bunların önlemini almak bu kadar mı zor Bu kasabada devlet mi yok Kaymakam mı yok, emniyet mi yok ya da bu çocukların ana babaları mı yok İş yapacak bir kaymakam gelse sahip çıkacak mı yok Son dört yılını kaymakamsız geçiren bir divane kasabayız. İşi siyasete dökmek derdinde değilim. Ama beceriksizlik üst noktada ifadeleri ile isyan etmişti.

Mine Yel