Suç aleti ile birlikte yakalanan G.K. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Günlerdir farklı hesaplardan canlı yayın yaparak, iddialarını kamuoyu ile paylaşan zanlı, görev başındaki basın mensuplarına “Beni haber yapmayın” diye seslendi.
               
Olay, geçtiğimiz gün Ezine'de saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddaya göre; G.K. boşanma aşamasındaki eşi A.K. ile konuşmak için evine gitti. O sırada G.K. yanında getirdiği tüfekle A.K.'yı vurdu.
 
Ezine Devlet Hastanesine kaldırılan A.K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. G.K. cinayetin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, gururlu olduğunu, namusunu temizlediğini, eşinin hakkın rahmetine kavuştuğunu yazmış ve sonrasında kayıplara karışmıştı.
 
1 GECE BİLE KAÇAMADI
Farklı bir sosyal medya hesabından takma isimle paylaşım yapmaya devam eden G.K, cinayetten hemen sonra,  “Yakında canlı yayın yapıcam, haberler yalan,  her şeyi bir bir anlatıcam  ve gidip teslim olcam bekleyin” yazarak bitkin olduğunu  ifade etti ancak yeni bir yayın yapamadı.
Çanakkale Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve İzmir Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince,  10 Ağustos’u 11 Ağustos’a bağlayan gece yarısından biraz sonra Dikili’de suç aleti ile birlikte yakalandı.
 
“BENİ HABER YAPMAYIN”
Adliye sevk edilmek üzere araca bindirilen G.K., gazetecilerin neden A.K.’yı öldürdüğünü sorması üzerine, “Namussuzluk yaptığı için öldürdüm” dedi.  Günlerdir farklı hesaplardan canlı yayın yaparak , iddialarını kamuoyu ile paylaşan zanlı, görev başındaki basın mensuplarına “Beni haber yapmayın” diye seslendi.
İddialara göre G.K İzmir’in Torbalı ilçesinde yaşayan kardeşinin yanında saklanacaktı. Kardeşi , T.K de  G.K’nin yakalanmasının hemen ardından başka bir paylaşım yaparak, “Bana gelmeden alırlar işte böyle adamı Gencay Korur Bey” notunu düştü. 

Nazif Cemhan Şen