Özellikle zanlının ve çiftin iki kızının yaptığı canlı yayınlar ve anlatılanlar toplumsal duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi, cinayet göz göre göre geldi dedirtti. Ezine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Cinayetin ardından kaçan G.K’yi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.
 
Olay, Ezine ilçesine bağlı Seferşah Mahallesi Çay Sokak'ta meydana geldi. Önceki gün,  saat 21.30 sıralarında G.K. kayınpederinin evine geldi ve eşi ile konuşmak istediğini söyleyerek eve girdi. Fuhuş yaptığı iddiası ile eşi Ayşe Korur’u   tüfekle vuran G.K., daha sonra olay yerinden kaçtı. Yaralanan kadın, Ezine Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Ezine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Cinayetin ardından kaçan G.K’yi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

BEN KATİLİM DEDİ
G.K.  cinayetin ardından bir sosyal medya platformunda durum kısmında, ‘Gururlu hissediyor' şeklinde yaptığı paylaşımda, katlettiği eşinin fotoğrafını paylaşarak “Ayşe Korur Hakkın rahmetine kavuşmuştu. Ben namusumu temizledim, herkese duyurulur” ifadelerine yer verdi.

CEZADA İNDİRİM ALMAK İÇİN PLAN MI YAPTI?
Özellikle zanlının ve çiftin kızlarının, yaş gruplarında hiç uygun olmayan ifadeler ile yaptığı canlı yayınlar ve o yayınlarda anlatılanlar, toplumsal duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi, cinayet göz göre göre geldi dedirtti. G.K. son günlerde, eşinin fuhuş yaptığını, birtakım yer ve şahıs isimlerini de dile getirerek iddia eden canlı yayın ve paylaşımlar yapıyordu. 
Çiftin kızları da son yaptıkları cinayetten üç gün önce canlı yayında, karalayıcı bir dille konuşarak, annelerinin kendileri ile hiç ilgilenmediğini, ailelerinin paramparça olduğunu, annelerinin başka erkekler ile gezdiğini, uygunsuz hareketlerine tanık olduklarını, babalarının anneleri ile barışmak için çok uğraş sarf ettiğini anlattılar.
 
Mine Yel