Kavga çıkartan 4 kişi başka bir eğlence mekânında bulunan sandalye, tabak ve bardakları güvenlik görevlilerine fırlatmaya başladı. Olaya müdahale etmek isteyen bir sivil polis başına sert bir cisimle darbe aldı. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polisin kafatasında çatlak oluştuğu öğrenildi. O anlar işletmenin güvenlik kamerası görüntülerine saniye saniye yansıdı.
 
Olay, akşamı saat 22.45 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Fetvane sokakta bulunan ve barlar sokağı olarak bilinen bir eğlence mekanında meydana geldi.  Damsız oldukları gerekçesi ile mekana alınmayan  4 erkek bir süre kapıdaki güvenlik görevlileriyle tartıştı.  Ayrıldıktan daha sonra tekrar eğlence mekâna gelen şahıslar, karşıda bulunan meyhanedeki sandalye, tabak ve bardakları güvenlik görevlilerine fırlatmaya başladı. O sırada mekanda olan  müşteriler panik dolu anlar yaşadı.  Barlar sokağını savaş alanına  çeviren  kavga İskele Meydanı'na  kadar taştı.

1 POLİS BAŞINDAN YARALANDI
Yaşanan gelişmeler sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırmaya çalıştı. Bir polis memurunun başına sert bir cisimle vuruldu. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polisin kafatasında çatlak olduğu öğrenildi. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerden bir kişi yakalanırken, 3 şüphelinin yakalama çalışmaları devam ediyor.

Gülçin Akın