Onlarca bıçak darbesi ile işlenen cinayette her gün yeni detaylar ortaya çıkmıyor. Gelibolu ilçesi Karainebeyli köyündeki çiftlik evinde Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli Tokatspor Kulüp Başkanı U.A, 17 Temmuz Pazar günü öğle saatlerinden sonra, geniş güvenlik önlemleri altına adliyeye sevk edildi.
Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT)  ekiplerince olaydan sonra İstanbul'da gözaltına alınan A.U., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'planlayarak kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. Şüpheliye çelik yelek giydirildiği görüldü.

5 GÜNLÜK KAMERA İZLENDİ
Diğer yandan suç aleti olduğu değerlendirilen bir bıçağın cinayetin işlendiği çiftliğe giden yol üzerindeki ayçiçeği tarlasında bulundu. Bulunan bıçakla her iki kişide onlarca yerinde bıçaklandığı belirtilmişti. Hem polis hem de jandarma ekipleri, olayla ilgili tüm detayları ortaya çıkartmak için yoğun çaba gösterdi. Ekipler birçok bölgede 5 günlük kamera görüntüsünü izleyerek zanlıya ulaştığı öğrenildi.

Dilek Akşen