Çanakkale-İzmir yolu üzerinde, Adliye Kavşağında, önceki Salı akşamı meydana gelen kazada Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 4 araç birbirine girdi.  O sırada hasta nakil eden Çan 1 No'lu Acil Sağlık Hizmetlerine ait ambulans, seyir halindeyken devrildi. Ambulans içerisinde görevli,  Çan Belediyesi  personeli Serkan Tural'ın eşi Büşra Akgün Tural, Oğuz Can Turhan, Hümeyra Ayhan ve nakil olan hasta, hastaneye kaldırıldı.
 
Kaza,  Salı günü akşam saatlerinde Çanakkale-İzmir yolu üzerinde Adliye Kavşağında meydana geldi. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aralarında hasta taşıyan ambulansın da olduğu 4 araç birbirine girdi.
 
O sırada hasta nakil eden Çan 1 No'lu Acil Sağlık Hizmetlerine ait ambulans, seyir halindeyken devrildi. Ambulans içerisinde görevli,  Çan Belediyesi personeli Serkan Tural'ın eşi Büşra Akgün Tural, Oğuz Can Turhan, Hümeyra Ayhan ve nakil olan hasta, hastaneye kaldırıldı.
 
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımlayarak; “Edinilen bilgiye göre, Çan 1 No'lu ASHİ ekibine ait ambulansın, seyir halindeyken Çanakkale Adliye kavşağında, kaza yaptığını üzüntüyle öğrendim. Ambulans içerisinde görevli, belediye personelimiz Serkan Tural'ın eşi Büşra Akgün Tural, Oğuz Can Turhan, Hümeyra Ayhan ve nakil olan hastamızın olduğu bildirildi. Kazada hafif yaralanan ve genel durumları iyi olan sağlık personellerimize ve ambulansta nakil olan vatandaşımıza, kazazedelere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” notunu düştü.
Dilek Akşen