Lapseki AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Kahvaltılı öğrenci buluşmasına katılan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Ak Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan kahvaltı programına katıldı. Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Oğuzhan Çırak önderliğinde gerçekleşen programda, Meslek Yüksek Okulu öğrencileri sahil sosyal tesislerinde bir araya geldi. Ak Parti İlçe Başkanı Namık Ergin’in de bulunduğu etkinlikte öğrencilere destek mesajı veren Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz yaptığı açıklamada “Maalesef korona virüs sürecinde gençlerimiz ile birlikte bir araya gelemedik. İnşallah bundan sonraki süreçte daha sık bir araya gelmek sizlerin sorunlarını dinlemek, farklı etkinliklerle sizlerle buluşmak istiyoruz” dedi.
Sahil bandı düzenlemesinde gençlik merkezinin faaliyete geçmesiyle sosyal yaşam alanlarının daha da çoğalacağının müjdesini veren Başkanımız Yılmaz, öğrencilerinin tamamının aşı yaptırmış olmasını takdirle karşıladı. Öğrenciler kahvaltı programı sonrasında Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve İlçe AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin ile bire bir görüşerek taleplerini iletti.
 
Haber Merkezi