Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir takım ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Bilecik’te, Boğaz Medya Canlı Yayın ekibi aracılığıyla Çanakkale’ye önemli mesajlar gönderdi. Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’ya konuşan Bakan Dönmez, Çanakkale’yi gönülden sevdiklerini vurgulayarak, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a  bir sözleri olduğunu, en kısa zamanda Çanakkale’ye geleceklerini ifade etti.
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir takım ziyaretler, açılışlar ve temel atma törenlerine katılmak üzere Bilecik'teydi. Bakanlar Dönmez ve Pakdemirli ilk olarak Bilecik Valiliğinden başladıkları ziyaretleri kapsamında birçok temasta bulundu. Aldığı son model cihazla canlı yayın ekipmanını güçlendiren Boğaz Medya da burada bakanların programlarını canlı olarak yayınladı.

EN KISA ZAMANDA ÇANAKKALE’YE GELECEĞİZ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Bilecik programını canlı yayınlar ile takipçilerine aktarması büyük beğeni topladı. Yoğun programlarına rağmen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Küçükelmalı Tabiat Parkı'nın açılışında Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’nın konuğu oldu.

Çanakkalelilere selam gönderen Bakan Dönmez, “Çanakkale’yi seviyoruz. Gönülden seviyoruz. Bir borcumuz var, bir sözümüz var Sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent beye.  Kısa süre içerisinde Çanakkale’ye gelerek bir enerji koordinasyon toplantısı yapmak arzusundayız. Ama araya pandemi ve başka programlar girdi. En kısa zamanda gelerek Çanakkalelilerle birlikte olacağız inşallah” dedi.

Mehmet Kuzey