Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Heyeti, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Gerçekleştirilen ziyarette; ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal ve ÇTB Genel Sekreteri Sevcan Elver yer aldı. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Bekir Çelen’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.
 
Çanakkale Ticaret Borsası çalışmaları hakkına bilgiler veren Başkan Kaya Üzen; “Sektörün sorunları ve alınacak önlemlerle ilgili her zaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz ile müşterek çalışmalarda bulunduk. Zeytinyağı sektörünün önemli sorunlarından biri olan zeytin karasuyunun bertaraf edilmesi ve geri dönüşümü konularında ortak çalışmalar ve teknik geziler gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte Siz ve değerli ekiniz ile ortak projelerde kurumlar arası işbirliği içerisinde çalışmaktan memnuniyet duyacağız” dedi.
 
Gerçekleşen nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen ise, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ayrıca Müdür Çelen, “Bizlerin amacı kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışarak, hep birlikte şehrimize hizmet etmek. Sizlerin de desteğinizle, İlimiz için faydalı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi