Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın, Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu’dan oluşan TSO heyeti ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

TSO heyeti sırasıyla Adalet ve Kalkınma Partisi Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Hasan Sepici, Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Salih Altınkaya, İyi Parti Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Mahmut Aydemir ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı ziyaret etti. İş dünyasının ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren siyasi parti başkanları ve Biga Belediye Başkanı, devam eden pandemi sürecinde COVID-19 tedbirlerinden etkilenen işletmeler için yaptıkları çalışmalardan bahsederek, tüccar, esnaf ve sanayiciye her zaman destek olacaklarının altını çizdi. Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin Biga’nın istihdam yükünü karşıladığını belirten Başkanlar, Ticaret ve Sanayi Odası’nın Biga için çok önemli kurumlardan bir tanesi olduğunu, istihdam, üretim ve ihracat noktasında TSO’nun üzerine düşen görevi her zaman layıkıyla yapmaya çalıştığını ifade ettiler.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ise, Biga’daki tüm yerel dinamiklerin çevre il ve ilçelere örnek olacak şekilde uyum içerisinde çalıştığını belirterek, iş dünyası olarak Bigamıza hizmet etmekten hiçbir zaman geri kalmayacaklarını ifade etti. Doğan ayrıca, Biga için hep birlikte başarılı ve faydalı işler yapacaklarına olan inançlarının tam olduğunu ve Biga için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.


Kaynak: Haber Merkezi