Her yıl 10 Ocak’ta kutlanan Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Dekanı Hürmüz Koç, Gazeteciler Cemiyeti Çanakkale Şubesini ziyarette bulunarak, tüm basın emekçilerin Gazeteciler gününü kutladı.

Basın Kanunu'nun yürürlüğe girme tarihi olan 10 Ocak, her yıl Çalışan Gazeteciler günü olarak kutlanıyor. Korona virüs nedeni ile bu yıl 10 Ocak etkinlikleri gerçekleştirilemedi yapılan ziyaretler kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Dekanı Hürmüz Koç ,Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı’yı ziyarette bulunarak tüm basın emekçilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler
gününü kutladı.

Bu yıl pandemi dolayısı ile etkinliklerin olmayarak sadece ziyaretler gerçekleştirildi. Bu kapsamda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Dekanı Hürmüz Koç Çanakkale Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Spor Bilimleri Çalışmaları hakkında bilgiler veren Dekan Koç, yapılan çalışmalarda kendilerine destek olan Çanakkale Basınına teşekkür etti. 
Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Hürmüz Koç, Akıncı’ya Akademisyenlerin katkısı ile hazırladığı Hipokinetik Hastalıklar ve Egzersizler hitabını hediye etti.
Akıncı, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.
 
Bünyamin Nami Tonka