Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Vali İlhami Aktaş, Çanakkale’de faaliyet gösteren medya kuruluşlarını ziyarette bulundu. Bu ziyaretler kapsamında Boğaz Medyayı da ziyaret eden Vali Aktaş Gazeteciler gününü kutladı.

4 Ocak 1961'de kabul edilen ve basın çalışanlarının bazı haklar ve yasal güvence sağlayan 212 sayılı kanun” adlı düzenlemenin 10 Ocak 1961 yılında Resmi gazetede yayınlanışı nedeniyle her yıl  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Olarak Kutlanıyor. Bu kapsamda Çanakkale’de Basın sektöründe faaliyet gösteren Gazete ve İnternet haberciliği yapan kurumlara Vali İlhami Aktaş ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş Boğaz Medyayı da ziyarete bulundu.

Ziyaretinde Medya Bünyesinde çalışan gazeteciler ve emekçilerin gazeteciler gününü kutlayan Vali İlhami Aktaş, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya geldi. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, Vali İlhami Aktaş’a gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Mehmet Kuzey