Zeytin hasadına katılmak için Ezine ilçesi Geyikli Beldesine giden Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Geyikli Belediyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali İlhami Aktaş, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ile bir süre görüşerek Geyikli Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Yapılan görüşmenin ardından Vali İlhami Aktaş, Geyikli Belediyesi kademe hizmet biriminde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti.
Geyikli Belediyesi ziyaretlerinin ardından Vali İlhami Aktaş, Geyikli Beldesinde zeytin hasadına katılarak çiftçilerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Geyikli Beldesinde zeytin toplayan çiftçilerle bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, zeytin toplayarak çiftçilerle sohbet edip hasat süreci ile ilgili bilgi alarak bol, bereketli bir hasat diledi.
Sonrasında Vali İlhami Aktaş, SS.215 Nolu Tariş Zeytin Sıkım Tesisini ziyaret ederek yapılan üretim ve çalışmalarla ilgili TARİŞ Kooperatif Başkanı Cahit Tuğral’dan bilgi aldı.
Vali İlhami Aktaş’ın Geyikli Beldesi ziyaretlerinde Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran ve Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel de bulundu.


Kaynak: Haber Merkezi