Bi Ton Balık Avı Paylaşımları grubu tarafından başlatılan kampanya ile vatandaşlar kıyıları temizliyor. Birçok belediyenin de destek verdiği etkinlik 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bugün başlayacak. Kampanya süresi içinde en fazla kıyılarda çöp toplayanlara özel ödüller verilecek.
 
Balık, deniz ve doğaya gönül vermiş bir grup tarafından kurulan Bi Ton Balık Avı Paylaşımları’nın takipçileri her geçen gün artıyor. Sosyal medyada 5 bin kişiye yaklaşan takipçisi bulunan grup, önemli bir etkinlik başlattı. Sosyal sorumluluk projesine Çanakkale Belediyesi, Kepez Belediyesi ve Eceabat Belediyesi destek veriyor.

Bi Ton Balık Avı Paylaşımları grubu tarafından düzenlenen ve kıyı temizliğini içeren sosyal sorumluluk projesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda başlıyor.
Projenin 1. Etabı 29 Ekim 29 Kasım, 2. Etabı ise 30 Kasım -30 Aralık tarihleri arasında yapılıyor. Gruba katılan ve bu tarihler arasında en çok kıyıları temizleyen ve bunu #Kıyılarımızıtemizliyoruz hackdeck’i adı altında çevre temizliği yaparak grup içerisinde fotoğraf ve video ile en çok katkı sağlayan kişiler arasında seçilerek hediyeler verilecek.
 
Muzaffer Cirtel