Çanakkale’de serbest dalış yapan profesyonel dalgıç Müjdat Turan, 23 metreye tüpsüz dalarak, zıpkınla 35 kilogram ağırlığında 1 metre 70 santim boyunda akya balığı avladı.

Denize olan ilgisi 10 yaşında başlayan ve boyundan büyük balık avlarıyla kısa sürede herkesin ilgisini çeken ve sosyal medya fenomeni olan rekortmen dalgıç Müjdat Turan(47) geçtiğimiz günlerde Gökçeada açıklarında bir dalış gerçekleştirdi. 23 metre derinliğe tüpsüz olarak dalan Turan, karşısına büyükçe bir balık çıktığını paylaştı. Önünden hızla geçen balığı zıpkınla avladı. Turan nefes kesen av anını ise su altı kamerasıyla kaydetti. Görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

35 KİLO AĞIRLIKTA

Sosyal medya hesabından sürekli olarak yaptığı dalışları ve avladığı balıkları paylaşan Profesyonel dalgıç Müjdat Turan'ın, bu sefer Gökçeada açıklarında 23 metre derinlikte avladığı 1 metre 70 santim boyunda ve 35 kilogram ağırlığındaki akyayı su yüzeyine çıkarırken yaşadığı zorluk kameralara yansıdı. Sonrasında yaşadığı sevinç ise dikkatlerden kaçmadı. 
 
Muzaffer Cirtel