İyi Parti Merkez İlçe Gençlik Kolları ve İyi Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları üyeleri tarafından Çanakkale’nin pek çok noktasında sokak hayvanlarına mama ve su dağıtıldı.

İyi Parti Beşiktaş İlçe Gençlik Kolları tarafından sosyal medyada sokak hayvanlarına sahip çıkmak adına bir meydan okuma başlatıldı. İyi Parti Beşiktaş İlçe Gençlik Kolları, sokak hayvanlarına mama ve su dağıttıktan sonra sosyal medyada İyi Parti Çanakkale İl Gençlik Kollarını ve İyi Parti Kepez İlçe Gençlik Kollarını etiketleyerek ‘’Sokaktaki dostlarımızı biz unutmadık, sıra sizde’’ çağrısında bulundu.
İyi Parti Çanakkale Merkez İlçe Gençlik kolları bu çağrıya ‘’Meydan okumayı kabul ediyoruz beklemede kalın dedi. İyi Parti Kepez İlçe Gençlik kolları ise, ‘’Dostlar bizi çağırıyor emir baş göz üstüne’’ paylaşımında bulundu. Hem merkez ilçe hem de kepez ilçe gençlik kolları üyeleri meydan okumayı yerine getirerek Çanakkale’de pek çok noktaya sokak hayvanları için mama ve su kapları yerleştirdi.
İyi Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları, ‘’Dostlar bizi çağırdı emir baş göz üstüne dedik ve Kepez Gençlik Kolları olarak dostlarımıza sahip çıktık’’ dedi.  İyi Parti İl Gençlik Kolları ise Balıkesir İl Gençlik Kollarını etiketleyerek ‘’Sizde sokaktaki canlarımıza destek verin. Dostlar sizi çağırıyor’’ paylaşımında bulundu.
 
Hülya Öz