Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bitki Koruma Ürünleri Bayi Ve Toptancılık Sınavı yapılacağı duyuruldu. Sınav ile ilgili bilgiler Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından paylaşıldı.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı 17.10.2020 tarihinde Saat 10.00'da Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde gerçekleştirileceği duyuruldu.

Sınava Giriş Koşulları
Sınava, Ziraat Mühendisleri, Ziraat Teknikerleri (Bitki Koruma Dersi almış olanlar), Ziraat Teknisyenleri, Orman Mühendisleri,  Orman Endüstri Mühendisleri, Eczacılar, Kimya Mühendisleri ve Kimyagerler girebilecek.

Başvuruların Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi (ASYM) üzerinden gerçekleştirileceği belirtildi. Son başvuru tarihi ise 18.09.2020 tarihinde saat 17.00 olarak belirlendi.
Sınava başvuracak adaylar Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi tarafından ‘Duyurular’ adı altında yayınlanan; T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı, Güncellenmiş Uygulama Kılavuzunda yazan yönergeye göre başvurularını gerçekleştirebilecekler.
 
Mehmet Kuzey