AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
 
Büyük Taarruz’un bağımsızlığından ödün vermeyen bir milletin eşsiz zaferlerinden biri olarak tarihteki yerini aldığını ifade eden Turan, “Farklı emeller karşısında bu toprakların kaderini değiştiren bu destansı Zafer, özgürlük mücadelemizin, şartlar ne olursa olsun, aynı kararlılıkta devam edeceğinin de tüm dünyaya mesajı olmuştur.” dedi. 
 
Tarihteki zaferlerin ne şartlarda ne büyük fedakarlıklarla kazanıldığının sorumluluğuyla hareket ettiklerini belirten Turan; “Tarihimizden aldığımız ilhamla, ülkemizi çok daha güçlü yarınlara taşımak, millet olarak varlığımızı ilelebet muhafaza etmek ve haklarımızı korumak adına verdiğimiz mücadeleyi bugün de büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz. Millet olarak sahip olduğumuz tarihi misyonla, birlik ve beraberlik içinde ekonomi, eğitim, sağlık, ulaşım, enerji, üretim ve sanayi gibi tüm alanlarda attığımız adımlarla istikbale yürüyoruz. 
 
30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 98. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle ve saygıyla yad ediyor; Çanakkaleli hemşehrilerimizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.” şeklinde konuştu.  


Kaynak: Haber Merkezi