OPET, bayi memnuniyet ve performans değerlendirme sistemi “Bravo” kapsamında 2020 yılı yarı dönem değerlendirmelerini tamamlayarak başarılı bayilerini ödüllendirmeye devam ediyor. Türkiye çapında dereceye giren OPET istasyonları OPET bölge ve saha müdürleri aracılığıyla eş zamanlı olarak plaketlerini aldılar.
 
OPET; bayileri ve istasyon çalışanları ile stratejik hedefleri, hizmet standartları ve yıllık finansal hedefleri paralelinde istasyon bazlı performansın şeffaf olarak ölçümlendiği ortak bir platform olan Bravo sistemi kapsamında, en iyi performansı sergileyen bayilerini ödüllendirmeye devam ediyor. Türkiye çapındaki 1197 OPET bayisi arasından satış ve finansal performansı, müşteri memnuniyeti, hizmet, Temiz Tuvalet Kampanyası standartlarına uyum, Kadın Gücü Projesi’ne aktif destek, kurumsal eğitimlere katılım gibi hedefleri üstün performansla yerine getiren ilk 120 OPET bayisi; yıl bitiminde bakım programı, kıyafet, gezi programının yanı sıra  istasyon personeline ödüle hak kazanıyor.
 
Bravo kapsamında yarı dönem ‘Personel Hizmet Değerlendirme’ ölçümlemesinde  ise Tüm Türkiye çapında dereceye giren istasyonlara plaketleri OPET bölge ve saha müdürleri aracılığıyla eş zamanlı olarak takdim ediliyor. OPET Bravo 2020 ‘Personel Hizmet Değerlendirme’ ölçümlemesinde yarı dönem değerlendirmesi kapsamında 1’inci olan Çanakkale Lapseki Şahinli Petrol, 2’nci olan Manisa Akhisar Berken Akaryakıt ve 3’üncü olan Manisa Sarıgöl İ.S. Ertürk Petrol’e plaketleri verildi.
 


Kaynak: Haber Merkezi