Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Ticaret Borsasına iade-i ziyarette bulunarak Çanakkale ili genelindeki girişimciler ile bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve Ticaret Borsası üyeleri tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve üyelerle bir süre görüşerek sohbet etti.
 
Ticaret Borsasının Çanakkale’deki faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştiren Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Vali İlhami Aktaş’a Çanakkale’nin milli hasılasında en büyük pay sahibi olan tarım ve hayvancılık konularında bilgi verdi. Yapılan bilgilendirmelerin sonrasında Vali İlhami Aktaş, Çanakkale ili genelindeki girişimcilerin talep ve sorunlarını dinleyerek yetkililere sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.  Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi