Demokrasi ve Atılım (DEVA)  Partisi kurucu il başkanı olarak atanan Avukat Berkan Karaca, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’yı ziyaret etti.
 
Eski Başbakan yardımcısı ve ekonomi bakanı Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA)  Partisi il ve ilçe  teşkilatları kurulmaya başladı. DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Avukat Berkan Karaca oldu. 6 kişilik kurucu heyet Çanakkale’de bir dizi ziyarete başlayarak Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya geldi.

Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Avukat Berkan Karaca gündemi değerlendirerek, basının problemlerinden bahsetti.
Yapılan ziyarette konuşan DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca, “Geçen hafta 6 kişilik kurucu heyet ile Ankara’ya gittik. Ben il başkanı olarak atandım. Şuan teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda ilk önce değerli basın emekçilerini, gazetecilerimizi ziyarete başladık. Onların destelerini, fikirlerini önemsediğimiz için ilk buralardan başladık” dedi.

Hülya Öz