Cevatpaşa Mahallesi Kayserili Ahmet Paşa Caddesinde yer alan Işık Izgara ve Çorba Salonu, Golf Aile Çay Bahçesi karşısında hizmet vermeye başladı. Mangalda köfte, tavuk kanadı, pirzola, dana pirzola, sucuk, kelle paça, işkembe, mercimek çorbası ve tatlı çeşitleri ile dikkat çekiyor.

Tamamen doğal malzemeler kullanılarak deneyimli ustalar tarafından özenle hazırlanan ürünlerde gerek kullanılan malzeme gerekse hazırlanış koşullarında hijyen olgusuna, malzeme tedarikinde soğuk zincirin kırılmaması kurallarına azami dikkat edilmekte ve ülke bazında marka olmuş, yaygın ve sertifikalı ürünler kullanılmaktadır. Özellikle et ve et mamullerinde belirlenen standartlardaki kaliteli ürünler yer alıyor.

Emekli olduktan sonra Çanakkale’ye yerleşerek Işık Izgara ve Çorba Salonu açmaya karar veren Metin Işık, “Aslen emekli oldum Edirneliyim. Ne yapalım diye düşünürken bu dükkanı devir aldık. Kaliteli bir şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Etlerimiz günlük tazedir. Kuzular kendi kuzularımız Edirne’den geliyor. Babam bakıyor orada kasaba kestiriyoruz, buraya soğuk zincirle getiriyoruz. Sucuklar manda sucuğu özellikle amacımız hijyene önem veriyoruz. Hem temiz hem de kaliteli olmak için özen gösteriyoruz. Burada çalışanlarımızın hepsi kalifiyeli işçidir. Çalışanlarımız hepsi işimizin ehlidir. Buraya gelen herkesten herhangi bir şikayet görmedik. Çanakkale halkı deniz ürünleri sevdi ama et yemeyi de seviyor. Bunun yanında öğrenciye acil işi olana dürüm, ekmek arası daha uygun fiyatlara veriyoruz. Kampanyalarımız var. Baş ürünümüz desem hepsi baş ürünümüz, etlerimize güveniyoruz. Izgara konusunda kendimize güveniyoruz. Çanakkale’de 11 yıl çalıştım hedeflerimiz ise burayı düzgün bir şekilde devam ettirmektedir. Emekli olduktan sonra benim hayalim köfteci dükkanı almaktı. ektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz. Firmamızın en değerli parçası olan siz değerli müşterilerimizin hoşnut olabilmesi için dünya standartlarında modern uygulamaları getirmekten çekinmiyoruz. Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Yeniliklere açık bir şekilde performans gösteren kadromuz sayesinde en yeni teknolojiler bile oldukça kısa bir süre içerisinde hayat buluyor. Tüm bu kaliteli uygulamaları gerçekleştirirken firmamızın daha geniş bir kitleye ulaşabilmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.

Mehmet Kuzey