Meyve ve sebzenin bol olduğu dönemde pazarda fiyatlar değişmiyor. Yeni çıkan sebze ve meyvelerin ilk başta yüksek fiyatta satılıyordu. Artık pazarda bollaşınca fiyatları da hem geri geldi hem de sabitlendi.

Hafta sonun en son pazarı olan Pazar Pazarı, havaların sıcak olmasına rağmen vatandaşlar pazara ilgi gösterdi. En çok alınan domates 3, kuru soğan 4 kilo 10, salatalık 2 TL olarak satıldı. Pazar esnafı Pazar Pazarı’nın satışlarının diğer pazarlardan daha iyi olduğunu dile getirdi.
Sebze Fiyatları ise domates 3, salatalık 2, soğan 4 kilo 10, patates 3, dere otu 1.5, maydanoz 1, marul 3, deniz börülcesi 4, mısır 4 tane 10, limon 5, nane 2, reyhan 3, pazı 2.5, kabak 2, bamya 20, patlıcan 2.5, kapya biber 5, barbunya 15 TL olarak satıldı. Meyveler ise kavun tanesi 3, muz 15 olmak üzere dikkat çekti.

Pazarcı Turgay Özdemir,  “Hafta sonu pazar daha hızlı geçti. Bu sene meyve fiyatlarında bir düşüş yaşandı. Pandemi sürecinde vatandaşlar en çok meyve almaya başladı. Vitamini yüksek ve vücut direncini yüksek tutması için bol bol meyve almalılar’ dedi.

Muzaffer Cirtel