Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Troya Milli Park’ı bölgesinde yer alan Çıplak köyünde devam eden rehabilitasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
 
Çıplak Köyü incelemelerinde Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi tarafından alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanan Çıplak Köyü hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali İlhami Aktaş'ın Çıplak Köyü incelemelerinde Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü ve Çıplak Köyü muhtarı Ahmet Anıl'da hazır bulundu.
 
Çıplak Köyü incelemelerinin ardından Vali İlhami Aktaş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Çanakkale İl Şube Müdürlüğüne bağlı Troya Tarihi Milli Parkı Yeniköy Plajı günü birlik ve çadırlı kamp alanı sahasını yerinde inceledi. Vali İlhami Aktaş, Troya Tarihi Milli Parkı Yeniköy Plajı günü birlik ve çadırlı kamp alanı sahası incelemesinde yetkililerden bilgi aldı. Vali İlhami Aktaş'ın Troya Tarihi Milli Parkı Yeniköy Plajı günü birlik ve çadırlı kamp alanı sahası incelemesinde Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü ve Yeniköy Muhtarı Seyit Kaytan da yer aldı.
 
Son olarak Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları devam eden Kumkale İntepe Batarya Şehitliği’nde incelemelerde bulundu.Vali İlhami Aktaş, Kumkale İntepe Batarya Şehitliği’nde devam eden yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü’den bilgi aldı. Vali Aktaş, yapımı devam eden çalışmalarda emek harcayan tüm personellere teşekkür etti.
 
Haber Merkezi
 


Kaynak: Haber Merkezi