Bir süre önce göreve başlayan Vali İlhami Aktaş, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda, KADEM Çanakkale Şube Başkanı Aynur Tuna Yavaş, KADEM Çanakkale Şube Başkan Yardımcısı Saniye Elmas, yönetim kurulu üyeleri Altınay Bozkurt, Serihan Talay, Gülümser Korkmaz, Gülsüm Torlak ve Genç KADEM Sorumlusu Betül Taşkın Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette; Kadem Çanakkale Şube Başkanı Aynur Tuna Yavaş ve beraberindeki heyet Vali İlhami Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş,  Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Şube Başkanı Aynur Tuna Yavaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

GENÇLİK VAKFI DA KONUK OLDU
Diğer yandan, Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Zeynel Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ziyarette; Vali İlhami Aktaş Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Zeynel Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vali İlhami aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.


Kaynak: Haber Merkezi