İl Genel Meclisi Olağanüstü Meclis Toplantısı bugün (28 Nisan)saat 15:00’da İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yapılacak.

Daha önce İl Genel Meclisi tarafından yapılan bilgilendirmede; “Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de etkili olan Covid -19 salgını nedeniyle meclis üyelerimizin oturma düzenleri kurallara uygun olarak mesafeli şekilde ayarlanacak ve tedbirler kapsamında meclis salonuna ziyaretçi ve basın mensubu alınmayacaktır” ifadelerine yer verilmişti.

Bu durum sonrasında ise olağanüstü ve toplantı ile meclis salonuna ziyaretçi ve basın mensubu alınmayacak olması bazı kesimlerce eleştirildi. Toplantıya kısa bir süre kala Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Sevgili Çanakkaleli hemşehrilerim. İl Genel Meclisimizin gündeminde olan ve kamuoyunu ilgilendiren konular hakkında 29 Nisan’da basın açıklaması yapacağım. Halen netlik kazanmamış ve meclisimizin iradesini ortaya koymadığı konular için şu anda açıklama yapmam uygun değildir. Saygılarımla...” ifadelerini kullandı.
 


Kaynak: Haber Merkezi