Koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan Murat Badem’e Çanakkale Belediyesi tarafından pastalı doğum günü sürprizi yapıldı.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs Türkiye’de görüldüğü günden itibaren yetkililer tarafından tedbirler alınmaya devam ediyor. Son günlerde yapılan test sonuçlarına göre yeni vaka sayısı azalırken, iyileşen hasta sayısı da  yeni vaka sayının geçmiş durumda.  Yetkililer ise virüsün yayılmasını önlemek adına 20 yaş altı ve 65 yaş üzeri vatandaşlara sokağa çıkama yasağı getirdi. Çanakkale Belediyesi ekipleri ise koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan Murat Badem’e doğum günü sürprizi yaptı. Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan Badem ailesi, sosyal medya üzerinden Çanakkale Belediyesi’ne ulaştı. Belediye ekipleri de pasta ile Badem ailesinin kapısın çalarak, minik Murat’a doğum günü sürprizi yaptı.

BADEM AİLESİ BAŞKAN GÖKHAN İLE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞTÜ
Doğum günü sürprizinin ardından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Badem ailesi ile telefondan görüştü. Gökhan, görüşmede minik Murat’ın doğum gününü kutladı. Badem ailesi ise Başkan Gökhan’ın bu ince düşüncesinde dolayı teşekkürlerini iletti.

Muzaffer Cirtel