AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı 15 Temmuz Darbe Girişiminden sonra tutulan demokrasi nöbetlerinde demokrasiden yana tavır takınan kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Devam eden ziyaretler kapsamında AK Parti Çanakkale İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Birim Başkan Yardımcısı Murat Tek ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Çevre ve Şehircilik Kültür Birim Başkanı Naim Makas, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’yı ziyaret etti.
 
Ziyarette Tanıtım Medya Birim Başkan Yardımcısı Murat Tek, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası demokrasi nöbetlerine verdiği destek ile demokrasiden yana tavır alarak halkın doğru bir şekilde bilgilendirmesini sağladığı için kendisine teşekkür ederiz. Bu bağlamda desteklerinden dolayı da AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı olarak teşekkür plaketini takdim ediyoruz. Başarılarınızın devamını dileriz” dedi.
 
Konuşmasının ardından AK Parti Tanıtım Medya Birim Başkan Yardımcısı Murat Tek ve AK Parti Çevre ve Şehircilik Kültür Birim Başkanı Naim Makas, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile İşte Çanakkale Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mine Tarım’a teşekkür plaketlerini takdim etti.
 
Ziyaretlerinden dolayı İsmet Akıncı, AK Parti yönetime teşekkür etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi