Toplantıya Çanakkale Belediyespor Kulübü Antrenörü Üzeyir Özdurak, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen ve takım kaptanı Seda Türkkan katıldı.
 
Belediyespor Kulüp Başkanlığına getirildiğinden beri yoğun çaba sarf eden ve her geçen sezon takımı daha da güçlendirerek hedeflere bir bir ulaştıklarını ifade eden Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, yeni hedefini açıkladı. Yeni hedefinin Belediyespor Kulübünü dünyanın sayılı kulüplerinden biri haline getirmek olduğunu söyleyen İsmet Güneşhen sözlerine şöyle devam etti:
 
“Eğer hayal kurup mücadeleyi ortaya koyarsanız gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yoktur. Biz de bu kulübün başına geldiğimiz zaman, kulüp son derece zor durumdaydı ve bitme noktasına gelmişti. Bugün ise geldiğimiz noktada Türkiye'yi Avrupa’da temsil edecek bir Voleybol takımımız var.  13 branşımız var, 200-300'e yakın lisanslı sporcumuz var, spor okullarımız var, bunlar ile birlikte spor okullarımız var ve son derece önemli bir noktaya geldik. Böyle devam ederse Çanakkale Belediyespor Kulübünün dünyanın önemli spor kulüplerinden biri olacağına inanıyorum.  Bu Kulüpte Başkan olduğumda 'bu takım 1. liglerde oynayacak' demiştim. 1. lige çıktığımızda yine 'Bu takım Avrupa'da oynayacak' demiştim. Şimdi de bu takım dünyanın sayılı kulüplerinden biri olacak diyorum. Yeter ki biz bu hırs ile mücadele edelim ve bu kent bize sahip çıksın. Bizim için kentin ve sivil Toplum Kuruluşlarının desteği bizim için çok önemli”
 
Çanakkale Belediyespor Teknik Direktör Üzeyir Özdurak sezonun başından beri çok yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Biz 8 Ağustos’tan beri çok yoğun bir çalışmanın içine girdik. Tamamen yeni bir kadromuz var. Bulunduğumuz şehir de takım oyuncuları için çok ideal gelmişti. Bizim ilk hedefimiz yapılacak olan Balkan hedefiydi.  Bu hedefe giden yolda kendimizi barış kupasında gördük ve bizim için çok verimli bir turnuva oldu. Orada geldiğimiz noktayı gördük. İyi çalışıyoruz, sakatımız yok inşallah Balkan Turnuvasında da şampiyon oluruz” dedi. 
 


Kaynak: Haber Merkezi