Gökçeada Devlet Hastanesi Başhekimi ve Gökçeada İlçe Sağlık Müdürü Özlem Çırpan, korona virüsü salgınına karşı tedbirli olmak adına adım attı. Gökçeada Devlet Hastanesi mobil sağlık hizmetine başlayacak. Pansuman ve enjeksiyon işlemi için belirlenen numara saat 08.00-17.00 arasında hizmet verecek.

Gökçeada İlçe Sağlık Müdürü Özlem Çırpan, Sosyal medya hesabında bilgilendirmede bulundu. Gökçeada yaşayan vatandaşların pansuman ve enjeksiyonlarınızı hastane çalışanları eve gelip yapacak.

Gökçeada İlçe Sağlık Müdürü Özlem Çırpan sosyal medya hesabında, “Pazartesi gününden itibaren pansuman ve enjeksiyon için Gökçeada Devlet Hastanesi  olarak mobil sağlık hizmetine başlıyoruz. Size yarın akşam vereceğim numarayı aradığınızda gelip pansuman ve enjeksiyonlarınızı evde yapacağız .Yalnız ricam personel sayımız göz önüne alındığında bizimde çalışma şartlarımıza yardımcı olmak adına özellikle saat 08-17 arası bu numaranın aranmasıdır. Evde izolasyon için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye yazdı.
 
Muzaffer Cirtel