Gökçeada Atatürk Öğretmen Okulu Mezunları ve Çalışanları Derneği Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’i ziyaret etti. Atatürk Korosunda dikilen zeytin ağacı fidanları sulayıp, bakımı yapıldı.

Başkan Çetin, Gökçeada Atatürk Öğretmen Okulu Mezunları ve Çalışanları Derneği Başkanı Avukat Şakir Hepiyiler’e ziyaretinden dolayı plaket takdim etti.
Yapılan ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Gökçeada Atatürk Öğretmen Okulu Mezunları ve Çalışanları Derneği Başkanı Avukat Şakir Hepiyileri,“ Yaşadığımız dünyaya, ülkemize ve çok değer verdiğimiz Gökçeada ve dolayısı ile çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıp, Gökçeada Atatürk Öğretmen Okulu Mezunları ve Çalışanları Derneği'nin Gökçeada Atatürk Koruluğu'na çok önemli katkılar sağlayan sevgili kardeşimiz, Gökçeada Belediye Başkanı'mız Ünal Çetin'e şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Ziyaretleri için ve sıcak sohbetleri için kendilerine çok teşekkür ederim
Yapılan ziyaret hakkında açıklama yapan Başkan Çetin ise , “Gökçeada Atatürk Öğretmen Okulu Mezunları ve Çalışanları Derneği üyeleri abi ve ablalarımız Belediye'ye bizi ziyarete geldiler. Yaptığımız kahvaltıda Gökçeada'ya ait eskiye dair hoş sohbetlerde bulunduk. Birlikte oluşturduğumuz Atatürk Korusunda, diktiğimiz zeytin ağacı fidanlarını sulayıp bakımlarını gerçekleştirdik. İsimlerine özel yaptırdığımız plakaları da kendi ağaçlarına asan misafirlerimizin adlarını koruluğumuzda yaşatacağız. Ziyaretleri için ve sıcak sohbetleri için kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Damla Şener Okdaş