Gökçeada Sağlık Müdürü ve Gökçeada Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Özlem Çırpan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Coronavirüs ile mücadele kapsamında Gökçeadalılardan destek talep etti.

Gökçeada halkından sosyal izolasyona dikkat etmelerini gerektiğini ve en azından acil olmayan tetkik ve tahlil amaçlı başvuruların en az 2-3 hafta sonrasına yapılması gerektiğini dile getiren Gökçeada Sağlık Müdürü ve Gökçeada Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Özlem Çırpan, herkesi sağ duyuya davet ettiğini açıkladı.

Uzman Dr. Özlem Çırpan tarafından yapılan paylaşımında, “Malum perşembe günü bizim hastanemiz için hormon kanının alındığı,  genel olarak en yoğun geçen günümüz. Bu nedenle bu bir ricadır. Bugünlerde her şeyden önemli olan sosyal izolasyondur. O yüzden tüm Gökçeada halkından ricam, en azından acil olmayan tetkik ve tahlil amaçlı başvuruların en az 2-3 hafta sonrasına olması hepimizin sağlığı açısından en önemli ve en doğru olanı. Herkesi toplum için sağduyulu olmaya davet ediyorum. Bu konuda destekleyici davranışı için herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Damla Şener Okdaş