Dünyada hızlı bir şekilde yayılmaya başlayan ve Türkiye’de vaka sayısı 5’e yükselen Koronavirüs salgınına karşı Çanakkale’de il ve ilçe belediyeleri salgına karşı toplu taşıma araçlarında, taksilerde ve pek çok yerde dezenfektasyon çalışması yaptı. Gökçeada Belediyesi tarafından da salgınına karşı adada hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarında ve taksilerde viral, bakteriyel, mantar ve sporlarda etkili olan dezenfektasyon işlemleri yapıldı.
Yapılan çalışmaları ada halkı yakından takip ederek yerince inceledi. Vatandaşlar belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları taktir etti.
Gökçeada Belediyesi sosyal medya hesabında yapılan çalışmalara yer vererek, “Gökçeada Belediyesi olarak Koronavirüs salgınına karşı bugün adamızda bulunan tüm toplu taşıma araçlarında ve taksilerde viral, bakteriyel, mantar ve sporlarda etkili olan dezenfektasyon işlemlerini yaptık” diye bilgi verildi.

Bundan Sonra Devam Edeceğiz
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, “Biz toplu taşıma araçları, taksi, minibüs, camiler, oyun ve park alanları Veterinerlik Hizmetleri birimimiz tarafından gerekli dezenfekte çalışmaları yapıldı. Bundan sonra devam edeceğiz” dedi.

Damla Şener Okdaş