Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Kadın Girişimciler İcra Kurulu tarafından organize edilen “Boost With Facebook Eğitimi”  gerçekleştirildi.

Kendini sosyal medyada geliştirmek ve işini sosyal medyada büyütmek isteyenlere yönelik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Kadın Girişimciler İcra Kurulu tarafından organize edilen “Boost With Facebook Eğitimi”  gerçekleştirildi. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen eğitime Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz, Genel Sekreter Sema Sandal, Kurul Üyeleri Ebru Çam İlter, Filiz Bahar, Seçil Yavaşoğlu ve çok sayıda girişimci katıldı.

Marka Tasarımcısı ve Danışmanı (Facebook mentor) Melih Gürel, “Facebook ve Instagram ile Online İş Portföyü Oluşturma, Instagram Kullanarak Yeni Müşteriler Bulma ve Hikayeni Anlat, Facebook ve Instagram Reklamlarını Kullanarak Satışınızı Nasıl Artırırsınız?, Facebook-Instagram ile Yaratıcı Stüdyo Atölyesi ve Başarı Hikayeleri” konularında sunum yaptı. Atölye eğitimi şeklinde gerçekleşen toplantıda İnstagram ve Facebook’tan 7/24 alışveriş yapılabileceği belirtildi. Eğitimde; ürününü yayınlayan kişilere dünyanın öbür ucundan bile sipariş gelebileceği ve bu ticaretin yılın her günü her saatte olabileceği bilgisiyle birlikte “bu iki sosyal ağda nasıl reklam oluşturulur”, “takipçi sayısının, takipçilerin geri dönüşlerinin satışlara ve ihracata etkisi nedir” ve “kişiler kendi ürünlerini nasıl marka hale getirir” hakkında detaylar verildi.
 


Kaynak: Haber Merkezi