Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD), Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Çanakkale'den sonra ilçelerdeki huzur evleri ve çocuk yetiştirme yurtları ile bir araya gelerek son dönemde kaybolmaya yüz tutmuş değerleri canlandırmayı amaçlıyor.
 
Bu çerçevede ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Özge Aretlik, ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin eşleri; Esra Başaran, Hande Keskin Toprak, Dilara Yalman, Nahide Karapınar ve Nurcan Aretlik, Küçükkuyu Hamiyet Ferudun Sözen Huzurevi ve Küçükkuyu Hamiyet Ferudun Sözen Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ettiler.
 
Bu yıl içerisinde ikinci kez huzur evi sakinleri ile proje kapsamında bir araya gelen ÇASİAD Heyeti, yaşlıların hatırlarını sorarak durumları ve beklentileri hakkında bol bol sohbet ettikten sonra ahşap ve taş boyama sergilerini gezdiler. Yaşlılar ile pasta kesiminin ardından ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Özge Aretlik ve ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin eşleri hatıra fotoğrafı çektirdi. Küçükkuyu Hamiyet Ferudun Sözen Huzurevi Müdürü Habib Mutlu ile huzurevi sakinleri, ÇASİAD heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek kumaş boyama tablo hediye etti. ÇASİAD Heyeti Huzurevi ziyaretlerinin ardından çocuk evleri sitesine geçerek öncelikle Küçükkuyu Hamiyet Ferudun Sözen Çocuk Evleri Sitesi müdürü Can Kayhan Özok'tan çalışmaları ve çocukların sağlık ile eğitim durumları hakkında bilgiler aldılar. Çocukların maddesel ihtiyaçlarının yanında duygusal ihtiyaçlarına da destek amaçlı düzenledikleri eğlencede palyaço etkinliği ile çocukların yüzlerinin gülümsemesini ve keyifli zaman geçirmelerini sağladılar. Çocuklarla çektirilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.
 


Kaynak: Haber Merkezi