CHP Gökçeada İlçe Başkanlığı için yapılan kongre sonucunda CHP Gökçeada İlçe Başkanlığını kazanan İsmail Öztürk görevi Eski İlçe Başkanı Mehmet Güneşhan’dan devraldı. Devir teslim ritüeli için parti binasına gelen partililere kısa birer konuşma yapan başkanlar, partinin daha ileriye taşınması için birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Yeni Başkan İsmail Öztürk hemen kolları sıvayıp partiyi birlik beraberlik ekseninde bir araya getirerek yeni üye kayıtları ile büyümeye devam edeceklerini belirterek geçmişte görev yapan tüm yöneticilere teşekkür etti.

Eski Başkan Mehmet Güneşhan’da konuşmasında görev değişimi partili kimliğimizde bir erozyona neden olmayacak, dün olduğu gibi bu gün ve yarın da parti için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz, yeni yönetim ihtiyaç duyduğu ve görev verdiği anda gerekeni yapmaktan geri durmayacağız dedi. Eski Başkan Güneşhan özellikle yeni yönetime verdikleri disiplin dosyasını yerel seçim sürecinde parti suçu işlendiği iddiası ile oluşturulan dosya il yönetimine gönderilmesi talebini ileterek bu konuyu yakından takip edeceğini belirtti.

Damla Şener Okdaş